Fire de rejuvenare HAPPY LIFT™

c1-fire-rejuvenare-happy-liftOdată cu înaintarea în vârstă, conturul facial își pierde din fermitate din cauza procesului genetic de îmbătrânire și efectului gravitațional. Procesul de îmbătrânire, care începe să se manifeste în jurul vârstei de 30 de ani, inversează inevitabil așa-numitul „triunghi al frumuseții”, astfel încep să apară cute adânci și riduri, ceea ce indică o schimbare a structurii de susținere a pielii din interior.

În cadrul clinicii Anti Aging Klinik avem soluțiile perfecte pentru tine!

HAPPY LIFT™ este soluția dumneavoastră pentru a da timpul înapoi. Tehnica este minim invazivă, iar timpul de recuperare este scurt: veți întineri fără să fie nevoie să apelați la intervenții chirurgicale invazive și nu veți rămâne cu cicatrici.

HAPPY LIFT™ reprezintă o linie unică și patentată de fire de lifting. Spre deosebire de firele obișnuite, care sunt netede, toate firele HAPPY LIFT™ prevăzute cu mici cârlige (sau zimți) cu un design special în ceea ce privește lungimea, densitatea și orientarea lor, având un efect de lifting și revitalizare. Odată ce pătrund în țesutul subdermic, cârligele ancorează pielea și produc fibroza necesară formării unui nou strat de susținere pentru țesuturile faciale netede. Efectul lor de lifting fixează țesutul. Drept urmare, imediat după intervenție se poate observa un aspect întinerit și un contur facial îmbunătățit.

Firele HAPPY LIFT™ sunt disponibile într-o versiune resorbabilă. Acestea sunt confecționate din acid polilactic-caprolactonă, o compoziție non-alergenă modificată pentru a rezista în interiorul pielii umane. De fapt, firele HAPPY LIFT™ au o remanență dovedită între 2 și 3 ani. Cei mai buni candidați pentru HAPPY LIFT™ sunt femeile și bărbații cu vîrste cuprinse între 30 și 60 de ani, care nu își doresc să apeleze la un lifting facial tradițional, însă vor să arate mai tineri.

Firele resorbabile HAPPY LIFT™ pot fi utilizate pentru sprâncene, obraji, linia maxilarului, gât și întreaga față și sunt comercializate la nivel mondial. Acestea dispun de un marcaj CE care garantează calitatea produsului pentru toate etapele procesului de producție standardizat, inclusiv sterilizare și ambalare. Dispun de autorizații și sunt recunoscute de Ministerele Sănătății din întreaga lume dar și de autoritățile în domeniul sănătății din peste 90 de țări precum TGA (Australia), ANVISA (Brazilia), FDA (Thailanda), KFDA (Coreea), INVIMA (Columbia), SFDA (Arabia Saudită), UAE (Kuweit și Dubai), FDA (Filipine), HPA (Singapore) etc.