Intense - Moisturizing Daily Youth Gel*

fs-intense-daily-youth-einzelprodukte-v1-final-1411

* Gel hidratant pentru uz zilnic cu efect de întinerire

Menține tinerețea pielii

Acest gel răcoritor permite o hidratare de durată a pielii, o face mai elastică și asigură celulelor energia necesară pentru păstrarea unor trăsături radioase și frumoase. Pielea este fină și hidratată.

Princess® Skincare – Moisturizing Daily Youth Gel hidratează pielea cu un complex triplu activ de acid hialuronic, extract din semințe de struguri și extract din ginkgo, pentru a menține tinerețea pielii și a întârzia primele semne de îmbătrânire a acesteia. Emulsia ușoară asigură o vitalitate radioasă și textura fină, fără grăsimi, se întinde ușor, este absorbită rapid și revitalizează pielea.

Aplicați dimineața sau, după caz, după curățarea feței. Poate fi utilizat ca bază pentru o cremă de zi sau pentru machiaj. Fără parabeni. Testat dermatologic.

Ingrediente
Aqua [Water], Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Urea, Alcohol, Sodium Hydroxide, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Vitis Vinifera Seed Extract [Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract], Parfum/[Fragrance], Ginkgo Biloba Leaf Extract.