Intense - Soothing Recovery Essence*

fs-intense-recovery-einzelprodukte-v1-final-1411

* Esenţă regenerantă cu acţiune calmantă

Îmbunătățește aspectul pielii

Concentratul hidratant îmbunătățește abilitatea naturală de reparare a pielii și oferă un aspect radios, plin de vitalitate. Lasă pielea curată și fină.

Princess® Skincare Soothing Recovery Essence ajută la repararea și regenerarea pielii stresate. Are un efect calmant asupra pielii înroșite și a iritațiilor, hidratează zonele uscate și îmbunătățește aspectul pielii. Secretul său constă într-un ingredient activ produs pe cale biotehnologică, din extract de bifidus, care îmbunătățește mecanismul propriu de reparare și protecție al pielii.

După curățare, aplicați 2 – 3 picături pe față și pe gât și masați ușor cu vârful degetelor. Apoi continuați cu procesul obișnuit de îngrijire a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără conservanți. Fără coloranți. Fără miros. Fără parabeni. Testat dermatologic.

Ingrediente
Aqua [Water], Bifida Ferment Lysate, Peg-8, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Sodium Hydroxide