Mezoterapie cu ac

54ce30fd56cd2_-_esq-109726763-soc23936587Mezoterapia furnizează vitamine, minerale și aminoacizi direct în piele pentru a o hrăni și întineri, pentru a stimula producția de colagen și elastină, și pentru a stimula metabolismul.
Pe măsură ce pielea îmbătrânește, scade circulația și ca urmare aportul scăzut de oxigen și nutrienți îngreunează capacitatea organismului de a elimina toxinele, ceea ce duce la aspectul îmbătrânit al pielii.

Mezoterapia este o metodă folosită de mai mulți ani în medicină, iar creatorul mezoterapiei este medicul francez Michel Pistor. Initial, această metodă a fost folosită pentru a trata migrena, bolile neurologice, venele varicoase și bolile respiratorii. Din anii ’70, mezoterapia este folosită de specialiști în medicina estetică și dermatologie.

Mezoterapia, procedură injectabilă cu acid hialuronic, vitamine, minerale, extracte vegetale naturale sau aminoacizi, este o metodă non-chirurgicală folosită pentru regenerarea, îmbunătățirea aspectului pielii și întinerirea acesteia. Cu ajutorul injectiilor intradermice se îmbunătățește microcirculația în țesutul subcutanat și crește metabolismul celular.

Mezoterapia cu sau „cocktailul frumuseții” reprezintă o procedură foarte simplă care constă în microinjectări cu diverse substanțe, datorită cărora piela va căpăta un aspect mai. Procedura nu este dureroasă, iar rezultatul este spectaculos.

Acest tip de mezoterapie estompează ridurile fine, hidratează tenului și îl ajută să producă elastină și colagen, două substanțe care îți vor transforma tenul într-unul ferm și luminos.
Tratamentul se aplică la nivelul feței, gâtului sau decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea semnelor sau cicatricilor.

Durata tratamentului

În general tratamentul include 3-5 ședinte, de 2 ori pe an. Se recomandă 1 ședință la distanță de 1-2 săptămâni, iar durata fiecărei ședințe este de 30 de minute.
Medicul specialist din cadrul clinicii Anti Aging Klinik personalizează tratamentul în funcție de nevoile și vârsta pacientului. Efectele sunt vizibile încă de la prima ședință.

Beneficiile mezoterapiei injectabile

  • diminuează ridurile profunde
  • elimină ridurile superficiale
  • estompează cicatricile și petele pigmentare
  • hidratează pielea
  • previne îmbătrânirea pielii
  • diminueaza cearcănele închise la culoare

Contraindicații:

  • sarcina sau alăptare
  • alergii
  • boli de coagulare a sângelui