Mezoterapie transdermică sau virtuală

facial3Mezoterapia transdermică sau virtuală stimulează mecanismele fiziologice de apărare și regenerare printr-o metodă non-invazivă, extrem de eficientă cu ajutorul unui aparat ce emite impulsuri electrice la o frecvență ridicată, care facilitează permeabilitatea țesuturilor (electroporeză). Astfel, substanțele active penetrează toate straturile dermului, prin metoda transdermică (prin pori, glande sudoripare și foliculi). Stimulează mecanismele fiziologice de apărare și regenerare. Metodă non-invazivă, extrem de eficientă, fără efecte secundare.

Aparatul este de fapt o consolă electronică cu touch screen, care permite selectarea tipului, duratei și intensității tratamentului. O ședință durează aprox. 20 minute. Pentru rezultate optime, se recomandă efectuarea a minim 5 ședințe la interval de o săptămâna, de 2 ori pe an. Ideal ar fi să se efectueze câte 10 ședinte, mai ales ăn cazul tratamentelor corporale (anti-celu și anti-vergeturi, care se pot efectua și de 2 ori pe săptămâna).

Precauții: implanturi metalice, pacemakere, injectări recente cu fillere în zona respectivă, boli de piele, tumori, afecțiuni vasculare, ulcere varicoase, răni. Nu se aplică tratamentul direct pe glandă tiroidă.

Se pot efectua 9 tipuri de tratament, însă cele mai uzitate sunt: anti-aging, tonifiere/fermitate (regenerare, formare de noi fibroblaste, crește producerea de colagen și elastină, normalizează și stimulează diviziunea celulară, protejează împotriva radicalilor liberi, oferă luminozitate, hidratare intensă, atenuează ridurile fine, crește semnificativ fermitatea pielii, îmbunătățește metabolismul lipidic, tonifică musculatura facială) anti-vergeturi.