Otoplastia

orelhaToată lumea își amintește de glumele făcute pe seama urechilor colegilor – că sunt prea mari, că atârnă și așa mai departe… Sau, poate, erai chiar tu Urechilă, pe seama căruia se făceau aceste glume… Acum, a venit momentul să se întoarcă roata, și Urechilă să devină un încrezător în sine.

Ce e de facut? Nimic mai simplu: contactezi echipa noastră de chirurgi plasticieni – o echipă cu experiență îndelungată și cu rezultate foarte bune; și noi vom avea grijă să îți redăm aspectul pe care ți l-ai dorit de atâta timp.

De fapt, corectarea se realizează printr-o procedură chirurgicală minimă, adică o mică incizie în spatele urechii, astfel încât să fie mascată ulterior. Urmează îndepărtarea excesului de cartilaj și/sau de piele, astfel încât relieful urechii să capete un aspect normal cât ai bate din palme. Ție nu îți rămâne decât să porți un pansament compresiv pentru aproximativ o săptămână după momentul operației, iar, mai apoi, vei fi un om nou.

Vom realiza o otoplastie (otocorecție), modalitate chirurgicală, care își propune să corecteze defectele apărute la nivelul urechilor după purtarea unor bijuterii prea grele, sau defectele din naștere, cum ar fi urechile clăpăuge (decolate) și urechile mari (macrotie). Vârsta optimă ideală este cea a copilăriei mici, 2-5 ani, dar sunt de înțeles temerile părinților despre anestezia generală la această vârstă fragedă, de aceea opinăm că, dacă părinții nu își doresc ca copilul lor să fie supus unei anestezii generale ea poate fi corectat și după 13-14 ani, când copilul înțelege, își dorește și este suficient de mare încâ să accepte anestezia locală.

În cazul în care nu ai purtat niciodată cercei și, îți dorești să devii mai feminină, te poti adresa specialiștilor noștri pentru realizarea în condiții sigure și sterile a găurilor de cercei (perforarea lobului urechii) realizate cu anestezie locală, astfel vei putea purta cerceii tăi preferați la evenimentele dorite. În plus, în cazul că ai avut nenorocul de a ți se smulge cercelul, tot cu anestezie locală, vei putea să îți recapeți integritatea urechii și, în plus, să poți purta o bijuterie fină la un eveniment important pentru tine (sutura lobului auricular și refacerea găurilor de cercei).