Tatuaj contur ochi

h-microbladingCe-ar fi dacă în fiecare dimineață ai arăta fresh și nu ar mai fi nevoie să îți refaci mereu machiajul? Scopul precis al machiajului semipermanent este acela de a scoate în evidență frumusețea fiecărei femei prin retușuri cosmetice delicate care să o avantajeze. Există o diferență mare între machiaj permanet și semi-permanent, cel de-al doilea reprezentând cea mai bună metodă de a economisi bani și timp.

Ce este machiajul semi-permanent?

Un machiaj semipermanent este o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți, care se introduc în straturile superioare ale pielii și care rămân în piele o perioadă determinată. De regulă, un machiaj semi-permanent realizat de un cadru medical instruit în acest domeniu poate dura între 3 și 5 ani. Pigmentarea pielii cu pigmenți naturali este bine tolerată de cliente și nu prezintă reacții adverse majore.

Cui i se adresează machiajul semi-permanent?

Teoretic de acest tratament pot benficia toate femeile indiferent de vârstă. Daca unul din următoarele caracteristici vă caracterizează atunci machiajul semi-permannet este cea mai bună soluție:

  • celor cu ten sensibil care nu suporta machiajul obișnuit;
  • doresc să-și contureze trăsăturile feței într-un mod armonios, nicidecum vulgar;
  • poartă lentile de contact sau ochelari, suferă de cataractă;
  • persoanelor care au nevoie de reconstrucții la nivelul feței;
  • persoanelor care au nevoie de camuflări post-operatorii de cicatrici, arsuri, chimioterapie.